Списък на продуктите по производители LOUIS VUITTON

Слънчеви очила Louis Vuitton за мъже и жени 

Луи Вюитон е основана през 50-те години на миналия век от съименника Луи Вюйтън, който е бил производител на куфари за богатите, елитни жители на Франция.Луи Вюйтън беше посветен на занаята си и името му заемаше високо ниво на уважение много преди преместването в най-висока степен. Когато Вюитон умира през 1892 г., синът му Жорж поема и планира да се разшири. Джордж също се занимаваше да създава монограмно платно на Луи Вюйтън в опит да се бори с фалшифицирането през 1896 г.


До 1914 г. Луи Вюитон открива най-големия магазин за пътни принадлежности в света в Париж - знак за бъдещите неща. През следващите няколко десетилетия къщата започна да се издига високо в колекциите на стилни чанти и туристически стоки. Марк Джейкъбс е назначен за първи по рода си креативен директор на марката през 1997 г. След това бяха въведени готови облекла, включително линии за дрехи, обувки и аксесоари, като чанти и портмонета на Louis Vuitton. Оттогава Louis Vuitton се радва на висок статус сред модния пакет. Те са били обявени за най-ценното име на марката в света през 2016 г. и много предишни години и ще бъдете натоварени с намирането на забележителен човек, който не притежава чифт слънчеви очила "Луи Вюитон" или шик шал или шал на Louis Vuitton ,


Днес Louis Vuitton все още е най-известното име на марката по съвременния начин. Хайди Клум, Мери-Кейт Олсън и Деми Ловато са били забелязани, носейки доказателствения модел на слънчевите очила "Луи Вютон", доказателство за масовата привлекателност на марката и непоколебима популярност.


Още
Показване на 1 - 8 от 8 артикула
Показване на 1 - 8 от 8 артикула